DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, și actualul președinte al Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, sunt primele două propuneri ale PSD Dolj pentru Senatul României, a anunțat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD Dolj, Claudiu Manda. 

„Astăzi voi propune colegilor mei să votăm primele două locuri pe lista de candidați pentru Senatul României. Este important să decidem acest lucru pentru a nu exista colegi, de aici sau de la București să se gândească să reprezinte Doljul în Senat. Primul pe lista respectivă este Ion Prioteasa, iar al doilea va fi Mihail Genoiu. Domnul Genoiu a avut varianta să meargă și la Camera Deputaților, dar prietenia cu domnul Prioteasa l-a forțat că continue activitatea alături de dumnealui, așa că cei doi vor fi pe această listă”, a declarat Manda.

Acesta a mai spus că PSD Dolj și-a propus să câștige Consiliul Județean Dolj, cu noul candidat, respectiv Cosmin Vasile, să câștige Primăria Craiova, candidat fiind Lia Olguța Vasilescu, și să aibă majoritate în Consiliu Local Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.