PRO România Dolj neagă trecerea filialei municipale Craiova la PSD. „Lia Olguța...

PRO România Dolj neagă trecerea filialei municipale Craiova la PSD. „Lia Olguța Vasilescu s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină dată afară din PRO România”

3.265
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții PRO România Dolj infirmă faptul că filiala municipală Craiova s-a alăturat PSD-ului, lucru anunțat, vineri, de către liderul PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu. 

Reprezentanții PRO România-filiala Dolj spun că Lia Olguța Vasilescu „a fost astfel păcălită” de o grupare de persoane care a fost dată afară din partid în urma alegerilor locale din 27 septembrie.

„PSD Craiova se umple de ridicol dacă crede că PRO România Craiova înseamnă Cătălin Resceanu și 11 membri dați afară după alegerile locale. Având în vedere anunțul pompos făcut în această după amiază de Lia Olguța Vasilescu, Președintele PSD Craiova, care s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină dată afară din PRO România după ce a obținut un rezultat nesatisfăcător la scrutinul local din 27 septembrie 2020, aducem câteva informații lămuritoare pentru alegători:

1) PRO România Craiova nu a avut niciodată 400 de membri activi.

2) Cătălin Resceanu nu este președintele PRO România Craiova.

3) După alegerile locale Biroul Politic PRO România Craiova a fost dizolvat de către coordonatorul PRO România Dolj iar noul coordonator al organizației municipale este domnul Jan Nicola.

4) Nu este prima dată când lideri locali ai PSD anunță transferuri în masă de la PRO România, care s-au dovedit niște minciuni aruncate aiurea.

PRO România va obține un rezultat foarte bun la alegeri cu sau fără minciunile și atacurile PSD”, este comunicatul Pro România Dolj.

Anunțul „trecerii” a fost făcut pe Facebook și de către Cătălin Resceanu despre care Pro România Dolj spune că nu este președinte al filialei Craiova.

 

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     13-03-2009
    Mesaje
    226

    Pai si-au dat seama ca lumea o sa voteaze masiv cu USR si ei o sa ramana pe dinafara. Asa ca au schimbat fundul, dar pupatul ramane acelasi.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9555

    Ce prost voteaza usere ? Adica cine voteaza hotii de voturi ,traficantii de influenta , hotii de fonduri europene, plagiatorii de diplome de facultate desi ei nu au nici bac-ul luat , hotii de apartamente anl si alt tip hoti de rit nou ? Poate doar daca se voteaza intre ei sau fura iar voturi .

    Perpetuum Mobile
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-05-2019
    Mesaje
    13

    ProRomania mi se pare cel mai serios partid, imi pare rau ca nu l-am votat pe Ponta ca presedinte, mi-am dat seama dupa nici 6 luni de greseala ca am votat un om al securitatii sau cum spun altii al statului paralel. Arat psd cat si pnl ne-au mintit ca vor desfiinta pensile speciale, dar sunt intelesi sa arunce vina pe ceilalti. Cat despre usr nu merita niciun vot, sunt tot ai securitatii sau ai lui soros cum spun cei mai multi, de aceea si colaborarea pnl cu ei.

  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9556

    A trecut vremea partidelor , acum votezi omul care munceste cu spor pentru comunitate . Se vad rezultate , atunci voteaza omul respectiv. Nu se vad rezultate ? Da-l jos pe nemernic si voteaza altul .

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.