Producătorii doljeni revin în centrul Craiovei

Producătorii doljeni revin în centrul Craiovei

2.920
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În municipiul Craiova va fi organizată, în următoarele cinci weekenduri, piața volantă, tarabele cu mărfurile producătorilor fiind amplasate în zona pietonală a străzii Theodor Aman, între Casa de Pensii şi English Park.

De aici, în fiecare sâmbătă şi duminică din următoarele cinci săptămâni, craiovenii vor avea ocazia să-şi poată achiziţiona direct de la producători o gamă foarte diversificată de produse: flori, fructe şi legume proaspete, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi, miere și produse apicole, fructe uscate, ulei de primă presă, ori dulceţuri, băuturi şi conserve de casă.

„Am lansat săptămâna trecută o campanie de sprijinire şi promovare a fermierilor doljeni, dar şi din celelalte judeţe ale Olteniei, precum şi a producătorilor de preparate tradiţionale, prin punerea la dispoziţia acestora, în mod gratuit, a întregii Pieţe Volante, pe care o organizăm în această perioadă în Centrul Istoric al Craiovei. Aici, în următoarele cinci weekenduri, fermierii și producătorii de preparate tradiționale vor putea să-și desfacă marfa, iar craiovenii vor avea ocazia de a mânca sănătos, cumpărând produse proaspete și preparate tradiționale direct de la producători”, a declarat Alin Mărăcine, director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Piața Volantă își va desfășura activitatea în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Istoric al Craiovei, între Casa de Pensii și English Park, în fiecare weekend, până pe 24 noiembrie 2019.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.