Profesorii șpăgari de la Facultatea de Medicină în fața instanței

Profesorii șpăgari de la Facultatea de Medicină în fața instanței

18.617
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pofesorii de la Facultatea de Medicină din Craiova, călcați de mascați după ce au fost dați în primire de studenți pentru sumele plătite ca să treacă examenele au fost trimiși în judecată. Studenții au plătit unele examene cu bani, bijuterii, cosmetice și chiar sex. 

Dănuţ Firu, Cristina Petrică, Daniela Denisa Cernea, Liviu Chirigiu, Ştefana Oana Purcaru şi Lucica Roşu sunt profesorii trimiși în judecată pentru luare de mită după au fost reclamați de studenți. Ștefana Purcaru a fost prinsă în 2015, în timp ce primea mită 750 de lei de la mai multe studente.

Pentru o notă bună la materiile predate de aceștia, studenții plăteau între 50 și 100 de euro. Unele studente au plătit cu favoruri sexuale.

Interceptări din dosar:

-Student-Dădui 600, nu 500

-Doamnă-De ce dăduşi 600?

-Student- pentru că nesimţita de … nu pune bani, ea se … şi îşi aranjează.

În urma descinderilor din 2015, anchetatorii au găsit în anul la locuințele acestora 33.508 lei, 9.210 euro şi 205 dolari, dar şi bijuterii din aur şi argint în valoare de zeci de mii de euro.  Cei șase au fost trimiși în judecată pentru luare de mită, însă au contestat de trei ori judecarea dosarului. Curtea de Apel Craiova a decis săptămâna trecută triiterea în judecată la Tribunalul Olt.  „Respinge, ca nefondate, contestaţiile declarate de inculpaţi. Obligă inculpaţii la cheltuieli judiciare către stat, în cuantum de câte 150 lei fiecare. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu”, se arată în pronunțarea Curții de Apel Craiova.

 

 

 

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1654

    Sunt STUPEFIAT !!! Mai am sa aflu ca si Doctorii si Politicienii iau mita !!!

  2. #2
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2794

    Toți criminalii vor la Tribunalul Olt, deoarece acolo e raiul lor. La Olt îi scoate basma curată, nevinovați ca în prima zi de viață. La Olt curge puroiul pe străzi. Cel mai infect loc din Europa și cei mai înapoiați și bolnavi oameni. Acolo s-a răsturnat carul cu dejecțiile pământului.
    Iar ”universitatea” craioveană…Vai de mama ei! Cineva ar face un bine omenirii dacă ar desființa-o.
    E doar un aspirator de corupți și semianalfabeți. Orice țăran hoț și prost, pus pe ciordeală, primește o diplomă.

    https://www.facebook.com/votez.info/...4793315127809/IMPORTANȚA VOTULUI

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.