DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe spectacole sunt programate pentru acest sfârșit de săptămână, în Craiova, cele mai multe dintre evenimentele pe care autoritățile le propun derulându-se în Parcul „Nicolae Romanescu”.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, tonul îl vor da joi, de la ora 19.30, artiștii de la Ansamblul Folcloric „Maria Tănase” și Ansamblul „Hora Desnățuiului” care invită craiovenii la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu pentru a fi părtași la unul dintre cele mai antrenante spectacole „Ca olteanu nu-i niciunu”.

Vineri, în aceeași locație, dar începând cu ora 20.00, craiovenii sunt invitați să asculte unele dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriul internaţional, în interpretarea Oltenia Big Band, sub conducerea muzicală a lui Dorin Măciucă. „I can’t stop loving you”; „The shadow of your smile”; „Autumn leaves”; „Fly me to the moon”; „Green onions”; „What a wonderful world”; „My way”; „The girl from Ipanema”; „Save the last dance for me”; „Sway”; „I got you (I feel good)” sunt doar câteva dintre melodiile ce vor invita la dans sau … nostalgie. Concertul face parte din stagiunea estivală a Filarmonicii „Oltenia”, anunță reprezentanții Primăriei Craiova.

Tot în Parcul Romanescu, la foișorul de lângă Casa Bibescu, fanfara militară de la Garnizoana Craiova va răsuna pentru nostalgici și nu numai, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00.

Tot sâmbătă, distracția se mută în alte două locuri cunoscute ca puncte de recreere și distracție.

„În acorduri de chitară, Mădălina Amon și „Generația Folk” vor anima Piața „Frații Buzești” într-o seară de neuitat cu spectacolul „Te salut generație în blugi!” de la ora 20.00. Evenimentul este pregătit de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în cadrul stagiunii Summer Intencity@Craiova!  Nici la Water Park nu va fi prea multă liniște. Programul Radio Party revine sâmbătă, între orele 14.00 – 17.00, cu muzică de cea mai bună calitate, DJ și jocuri din cele mai distractive”, au transmis reprezentanții Primăriei Craiova.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.