Program normal la „Permise și Înmatriculări” în minivacanța de Sfânta Maria

Program normal la „Permise și Înmatriculări” în minivacanța de Sfânta Maria

2.784
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nu toți bugetarii doljeni vor beneficia de minivicanța aprobată pentru sfârșitul săptămânii viitoare, angajații Serviciului de Permise și Înmatriculări Dolj lucrând normal pentru a nu da peste cap programările candidaților ce vor susține proba practică a examenului auto.

În zilele de 16 și 17 august se pot face și programări on-line, atât cu privire la serviciile privind obținerea permisului de conducere cât și la cele referitoare la înmatriculări. „Am ales să lucrăm, fiind opțiunea noastră, pentru a veni în special în sprjinul candidaților care susțin proba practică. Aceasta este programată cu mult timp înainte și ne putem lovi de situații incomode pentru cetățeni. Poate să expire perioada de valabilitate a școlii, sunt persoane care vin străinătate special să susțină aceste examene și am pune în dificultate un număr destul de mare de cetățeni și nu ne dorim acest lucru. Am decis ca tot efectivul Serviciului să lucreze și toate persoanele programate pentru acele zile, 16 și 17 august, toți candidații vor susține proba practică. Vom lucra după un program normal, la toate ghișeele. Chiar și programele on-line vor funcționa în acele zile”, a menționat Maria Vasile, comisar-șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.