DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Obsesii SOLD OUT
Jo / 30  ian/ 18:00
/ sala STUDIO 
Lora suferă. Lora așteaptă. Trăiește fiecare sentiment la intensitatea maximă. Luptă cu depresia și nu se lasă învinsă. Este senzuală, inteligentă, spirituală. Iese la agățat, la shopping, în parc. Merge deseori la clinică. Și scrie. Scrie cu pasiune. Scrie cu perfuzia în mână și caută tandreţea, dar alege, într-o manieră distrugătoare și riscantă, apropierea umană sub formele sale cele mai bizare.

White Room
Vi / 30  ian/ 19:00
/ sala MARE
Într-o lume în care omul contemporan are nevoie să evadeze din realitatea imediată pentru a visa, realitatea virtuală oferă cel mai potrivit refugiu pentru a face acest lucru. Cei captivați de acest spațiu de refugiu sunt victimile dorințelor neîmplinite afară, un afară de negăsit aici, în splendida izolare la care se supun.

Spectacolul este o radiografie poetică a unei societăți care se confruntă cu una din cele mai mari probleme ale omului de azi: solitudinea.

Radio 
Du / 02  feb/ 19:00 
/ sala MARE
„Radio” vorbește despre nevoia fiecăruia dintre noi de a fi vocea lumii sale. Folosindu-ne de tehnologia pe care o avem la dispoziție, căutăm să le vorbim celorlalți despre noi, despre fricile, angoasele, descoperirile, emoțiile, curiozitățile, așteptările sau neîmplinirile noastre. Sperând că, la capătul mărturisirilor noastre, se va afla cineva care simte la fel.

Nihil sine deo /în 11plus1
Ma / 04  feb/ 18:00 
/ sala STUDIO
De-a lungul evoluției sale, umanitatea s-a dezvoltat în relație cu trei idei ce par a fi ingrediente din plămădirea noastră: Sexualitatea, Dorința de Zbor și Cucerirea.
Spectacolul de dans contemporan “Nihil Sine Deo” este reprezentarea fizică a procesului compus din acțiunile de căutare, de înțelegere și de cuprindere a Absolutului, acel element ce nu poate fi descris ca fiind unul material, palpabil, ci care aparține planului imaterial.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.