Programări on-line pentru paşapoarte şi permise de conducere

Programări on-line pentru paşapoarte şi permise de conducere

13.528
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Veste bună pentru persoanele care nu au timp să stea la cozile imense de la ghişee, atunci când doresc să-şi facă sau refacă paşaportul/permisul de conducere, se pot programa on-line pe site-ul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Dolj sau pe  www.epasapoarte.ro, respectiv Serviciului Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj.

Pe site vă înregistrați cu numele complet şi apoi puteți bifa ora şi data la care doriți. Mai aveti nevoie şi de o adresă de e-mail pentru a putea primi acolo, codul rezervării.

În cazul permisului de conducere va trebui să introduceți şi codul numeric personal (CNP).

„Selectați o zi cu sloturi disponibile (culoare verde) pentru a afla ora la care veți fi programat. Dacă slotul este ocupat de către altcineva înainte de a efectua rezervarea, veți primi un mesaj și va trebui să selectați din nou ziua dorită. După înregistrarea rezervării, veți primi un mail de confirmare la adresa specificată. Dacă nu aveți o adresă de e-mail validă, folosiți permise.inmatricularidolj@gmail.com”, se precizează pe site-ul Serviciului Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj.

Atenție, programările se fac individual. Sistemul nu permite mai multe rezervări pe o singură adresă de e-mail.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.