Programări online, la Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova

Programări online, la Direcția de Evidență a Persoanelor Craiova

3,150
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5.00)

Modul de programare on-line a fost implementat începând cu 5 martie 2018, cu scopul de a simplifica procedurile de depunere a cererilor în vederea eliberării actelor de identitate. Pe portalul http://spcepcv.ro, la opțiunea ”Programare online evidenta persoanelor” se găsesc atât un regulament de utilizare a aplicației cât și posibilitatea programării efective a cetățeanului la ghișeul de depunere a cererilor în vederea eliberării actelor de identitate.

După accesarea opțiunii sus menționate, cetățeanul își va selecta ziua și intervalul orar în care dorește să se programeze, urmând să se autentifice cu nume, prenume, CNP și adresa de email, operațiune în urma căreia va primi un e-mail de confirmare a programării.

Pentru moment, autoritatea locală a deschis un singur ghişeu destinat exclusiv programărilor on-line cu interval de 15 minute/persoană care funcționează zilnic pe parcursul programului de lucru cu publicul stabilit la nivelul direcției.

Deschiderea celui de-al 7-lea ghișeu, care deservește exclusiv programările on-line la depunerea cererilor în vederea eliberării actelor de identitate, are drept obiectiv accesarea în condiţii moderne, civilizate și în termene rezonabile, de către cetățenii care se adresează direcției noastre a serviciilor de care au nevoie”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   09-12-2006
  Mesaje
  667

  Încet-încet, ieşim din Evul mediu. Poate prea încet.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.