Proiect pentru integrarea studenților pe piața muncii

Proiect pentru integrarea studenților pe piața muncii

819
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai mulți studenți din Craiova au beneficiat de proiectul „Facilitarea integrării studenților pe piața muncii”, programul permițându-le să facă stagii de practică în țară sau în străinătate (Viena, Austria).

Proiectul a durat 18 luni și prin intermediul său, 270 tineri au beneficiat de stagii practice în România, iar alți 60, în Austria.

De asemenea, tinerii au primit și consiliere privind piața muncii, a menționat managerul proiectului cu ocazia prezentării bilanțului acțiunii, la sediul CJ Dolj.

„Proiectul și-a propus să-i ajute pe studenți să se integreze mai ușor pe piața muncii. Au participat la stagii de practică, la consiliere, astfel încât să înțeleagă mai bine cu ce se vor confrunta după terminarea facultății și, nu în ultimul rând, foarte important, să-și găsească un loc de muncă pe măsura specializării”, a precizat managerul proiectului Fănel Iacobescu.

Beneficiarii acestui proiect sunt studenți la Facultățile de Automatică, Calculatoare și Electronică, Inginerie Electrică și Mecanică.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.