Proiectul “Ești Parte din Familia Europeană!” se va desfăşura în perioada 9-31...

Proiectul “Ești Parte din Familia Europeană!” se va desfăşura în perioada 9-31 mai

2.409
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociația Junior Chamber International Craiova (JCI Craiova), cu sprijinul mai multor ONG-uri și asociații studențești din Craiova, desfășoară în perioada 9 mai – 31 mai, proiectul “Ești Parte din Familia Europeană!”cu scopul de a arăta tinerilor craioveni apartenența la Uniunea Europeană.
Prima parte a acestui proiect s-a desfășurat cu ocazia zilei Europei, pe 9 mai, în cadrul unui seminar de informare, când peste 50 de tineri craioveni participanți au aflat semnificația acestei sărbători dar și ce valori europene comune îi unesc cu cetățenii celorlalte state membre ale Uniunii Europene.
Cea de-a doua parte a proiectului se încheie la finalul lunii mai. Aceasta presupune participarea la un concurs de fotografie în care candidații sunt rugați să-și arate apartenența la familia europeană printr-o captură foto. Cele mai bune fotografii vor fi premiate și expuse în holul Teatrului Colibri din Craiova în perioada 25 mai – 31 mai în cadrul unui vernisaj sub aceeași temă “Ești Parte din Familia Europeană!” .

Eveniment desfăşurat în cadrul proiectului „Promotori pentru democraţie europeană” (ediţia a IV-a), desfăşurat de Biroul de Informare al Parlamentului European în România în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Asociaţia Pro Democraţia (APD) şi Group of the European Youth for Change (GEYC). Acest proiect îşi propune să implice în fiecare an câte 30 de tineri în promovarea democraţiei şi a valorilor care îi unesc pe cetăţenii Uniunii Europene, cu scopul de a informa organizaţiile de tineret din România cu privire la rolul și modul de funcționare a instituțiilor Uniunii Europene, promovarea importanței democrației parlamentare europene și a participării democratice.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.