Proiectul privind amenajarea curții SCJU Craiova nu a fost abandonat. Foișoare și...

Proiectul privind amenajarea curții SCJU Craiova nu a fost abandonat. Foișoare și alei în locul buruienilor

1.995
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 700 de locuri de parcare, căi de acces reabilitate, alei și foișoare, toate acestea sunt prinse în planul de îmbunătățire a situației în care se găsește Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. 

Investiția cu o valoare de aproximativ 2,4 milioane de euro, vizează o suprafață totală de peste patru hectare, contractul fiind semnat în luna noiembrie a anului trecut.

„Ne-am propus să reconfigurăm complet această zonă, măsurând peste 40.000 de metri pătrați. Una dintre componentele principale ale proiectului constă în modernizarea parcărilor existente, dar și în crearea unora noi, astfel încât suprafața cu această destinație va urca de la aproximativ 5.000 la peste 14.000 de metri pătrați. Vor dispărea acele tufișuri, vegetație care nu își are rost, și vor apărea alei și foișoare, acolo unde pacienții pot petrece timp când vremea le permite”, a precizat Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj.

Administrația județeană estimează că vor fi amenajate 700 de locuri de parcare, destinate atât angajaților SCJU Craiova, cât și studenților de la Universitatea de Medicină și Farmacie sau persoanelor care vin în vizită la spital cu anumite treburi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.