Propuneri de arest preventiv în cazul scandalului de la Curtea de Apel

Propuneri de arest preventiv în cazul scandalului de la Curtea de Apel

7,877
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Procurorii au cerut arest preventiv pentru 8 persoane implicate în scandalul de pe 5 iulie din fața Curții de Apel Craiova.  Între agresori și victime exista o stare conflictuală mai veche. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au reţinut că, „pe fondul unei stări conflictuale anterioare, inculpaţii Florin Durac, Fănel Durac, Sorin Durac şi Leonard Durac, în timp ce se aflau pe strada Constantin Brâncuși, în fața Curții de Apel Craiova, au aşteptat-o pe persoana vătămată, iar în momentul în care aceasta a coborât din taxi au lovit-o cu pumnii în zona capului şi a corpului, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare patru – cinci zile de îngrijiri medicale. În aceeaşi împrejurare, dintr-un alt autoturism taxi a coborât şi altă persoană vătămată, care a fost lovită cu pumnul în zona feţei de inculpatul Ion Adîr, apoi a încercat să fugă, fiind urmărită de inculpaţii Sorin Florin Durac, Fănel Durac, Valter Durac, Mitică Durac şi Ianoşi Durac“.

Felix Neguț, cel care a fost urmărit de atacatori până în zona Schmidt a necesitat îngrijiri medicale 12-14 zile.

Procurorii au cerut arestul preventiv pentru toți cei opt agresori, însă doar unul, Sorin Durac, a ajuns în arest pentru 30 de zile. Ceilalți șapte nu au fost găsiți de poliție, iar procurorii au formulat cerere de arest preventiv în lipsă. „Disjunge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova de luare a măsurii arestării preventive în lipsă faţă de inculpatii Durac Sorin Florin, Durac Fănel, Durac Leonard, Adîr Ion, Durac Valter, Durac Ianoşi şi Durac Mitică şi fixează termen pentru solutionarea acesteia la data de 19.07.2017, ora 10:00, completul PEN CDL V, pentru când vor fi citati inculpatii şi se vor emite mandate de aducere“, se arată în încheierea de ședință.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.