PSD Dolj și-a desemnat delegații pentru Congresul Național al partidului

PSD Dolj și-a desemnat delegații pentru Congresul Național al partidului

3.973
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PSD Dolj, europarlamentarul Claudia Manda, a declarat, vineri, la Craiova, la Conferința Extraordinară a PSD Dolj, că organizaţia condusă de el va trimite la Congresul Naţional al partidului cei mai mulţi delegaţi, respectiv 70 de persoane.

„Avem cel mai mare număr de delegați la acest Congres, 70, următorii după noi sunt 60. Asta pentru că este vorba despre munca și rezultatele pe care organizația doljeană le-a obținut. Vă spun că cei delagați la congres ar trebui să voteze una dintre moțiuni care ne garantează că astfel de greșeli nu se vor mai repeta. Dacă avem această obligație, sunt sigur că delegații noștri vor vota o astfel de moțiune Mandatăm delegații la Congresul PSD care să susțină o modificare a statutului în cadrul Biroului Permanent să avem o conducere colegială, să nu mai avem situații în care se încearcă tot felul de majorități”, a spus Manda.

Acesta consideră că principiile de promovare ar trebui să țină cont de merite, de rezultate.

„Ne dorim o echipă de conducere colectivă în Biroul Permanent Național, un comitet executiv, o structură mai largă, nu numai doar președinți, ci și alți colegi pentru că sigur sunt și alții care au ceva de spus. Ne mai dorim principii de promovare pe meritocrație. Cine este serios, sănătos la cap, capabil și cine are și rezultate sigur că merită să fie în față. Încheiem conferința spunându-vă clar: pe ei, bă!”, a conchis acesta.

Delegații sunt membrii Biroului Județean, cei ai birourilor municipale și primarii în ordine descrescătoare a rezultatului de la ultimele alegeri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.