Pușcă deținută ilegal, confiscată la Frontiera Calafat

Pușcă deținută ilegal, confiscată la Frontiera Calafat

1.211
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O puşcă cu aer comprimat, pe care un cetățean român a încercat să o introducă în țară, fără a deţine autorizaţiile necesare, a fost descoperită, sâmbătă, la Frontiera Calafat. 

Tânărul în vârstă de 32 de ani călătorea pe jos, polițiștii găsind pușca respectivă cu ocazia efectuării controlului bagajelor.

La cercetări, bărbatul a declarat faptul că a achiziționat arma din Bulgaria pentru autoapărare, fără a deține permis de port-armă sau autorizație de introducere a acesteia pe teritoriul României.

„Puşca, în valoare de 900 lei, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor şi contrabandă calificată, fapte prevăzute de art. 342 alin. 2 din Codul Penal şi art. 271 din legea 86/2006”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.