RAADPFL Craiova, apel către cetățeni: Întrețineți locurile de veci și nu mai...

RAADPFL Craiova, apel către cetățeni: Întrețineți locurile de veci și nu mai lăsați lumânări aprinse nesupravegheate. Au fost înregistrate incendii

3.491
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenilor li se readuce în atenție faptul că sunt obligați, conform unui regulament privind funcționarea cimitirelor, să întrețină locurile de veci pe care le au în folosință și să nu mai lase lumânări aprinse nesupravegheate.

Conducerea RAADPFL Craiova face acest apel la cetățeni după ce, în ultima perioadă, în mai multe cimitire au fost semnalate incendii care pornesc de la focul lumânărilor sau candelelor puse la locurile de veci. Vegetația este foarte uscată și riscul producerii unor astfel de evenimente este ridicat.

„Conducerea RAADPFL Craiova face un apel la cetățeni să respecte  Regulamentul privind funcționarea cimitirelor aprobat prin HCL364/2013 pentru cimitirele aflate în administrarea RAADPFL Craiova. Este vorba de Cimitirul Ungureni, situat pe strada Pinului, nr.47; cimitirul Sineasca, situat în str. G. Enescu, nr.66 B; cimitirul Craiova Nord, situat în str. Aleea IV Şimnic, nr.89 și cimitirul Dorobănția, situat în str. Buzăului, nr.1.  Potrivit acestui Regulament, titularii dreptului de folosinţă a locurilor de înhumare au obligaţia să amenajeze şi să întreţină aceste locuri, asigurându-le un aspect cât mai plăcut”, se arată într-un comunicat de presă al RAADPFL Craiova.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.