RAADPFL Craiova continuă acțiunile de toaletare a arborilor din Craiova

RAADPFL Craiova continuă acțiunile de toaletare a arborilor din Craiova

1.880
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acțiunea de toaletare a arborilor de pe domeniul public, din municipiul Craiova, va continua și luna aceasta, reprezentanții Regiei Autonome de Administrare a Fondului Locativ Craiova urmând să efectueze lucrări, luni, pe strada Ștefan cel Mare, pe tronsonul cuprins între Strada Păcii și Bulevardul Carol I.

Reprezentanții Poliției Locale Craiova vor delimita, pe porțiuni, zonele în care angajații RAADPFL Craiova vor interveni, cetățenii fiind rugați să nu parcheze mașinile pe trotuarele sau în parcările în care urmează să se realizeze toaletarea copacilor.

„Menționăm faptul că până în acest moment au fost efectuate lucrări de corecție și regenerare la arborii din următoarele zone: Bulevardul Oltenia, Bulevardul Tineretului, Bulevardul Dacia, strada Arhitect Duiliu Marcu, strada George Enescu; Calea Severinului, strada Brestei; Strada Calea București; Bulevardul Romanescu, între zona Ciupercă și Spitalul Județean Craiova, strada Marin Sorescu; Bulevardul Știrbei Vodă și strada Râului, strada Brazda lui Novac, strada H. Coandă și Împăratul Traian (zona cu blocuri); Strada Nicolae Iorga; Bulevardul Decebal”, se arată într-un comunicat de presă al RAADPFL Craiova.

Foto arhivă.



2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    651

    Pe cand o toaletare a miilor de kilometri de cabluri atarnate de stalpi?

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7301

    Asa se face toaletare la copaci.?.. bine dracu ca nu i-au taiat de la jumatate.. Ce au facut cei de la RAADPFL.. au facut crime impotriva naturii cu pomii schingiuiti in halul ala

    A avut careva de pe la RAADPFL nevoie de lemne de foc… wtf.. ?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.