Dan Diaconu a fost exclus din PNL. Marian Vasile este președinte PNL...

Dan Diaconu a fost exclus din PNL. Marian Vasile este președinte PNL Craiova, după ce Mario Ovidiu Oprea a demisionat

2.408
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dan Diaconu, consilierul liberal care miercuri a trecut de partea PSD-PER, a fost exclus din PNL. Tot miercuri, Mario Ovidiu Oprea a demisionat din funcția de președinte al PNL Craiova, conducerea fiind preluată de către Marian Vasile. 

„Forurile de conducere ale PNL Dolj, întrunite statutar, au decis, astăzi, 18.11.2020, excluderea din partid a consilierului municipal Dan Diaconu, momit de administraţia toxică PSD-Olguţa Vasilescu să se alăture grupului de consilieri PSD. Decizia de excludere a acestuia a fost votată în unanimitate, prin vot secret, de către membrii Biroului Politic Local al PNL Craiova şi validată de către Biroul Politic Judeţean al PNL Dolj.

Organizaţia PNL Dolj condamnă gestul consilierului Dan Diaconu, care a ales să se alăture grupului PSD din Consiliul Local Craiova şi să voteze candidaţii PSD pentru funcţiile de viceprimar al Craiovei. Acesta a trădat atât aşteptările electoratului, cât şi pe cele ale colegilor liberali, demonstrând că nu are niciun respect pentru votul cetăţenilor.

PNL Dolj, respectând prevederile statutare, va solicita Instituţiei Prefectului Judeţului Dolj încetarea mandatului de consilier local al lui acestuia, astfel încât într-un timp foarte scurt să refacem majoritatea PNL-USR-PLUS în Consiliul Local Craiova, aşa cum au votat craiovenii pe 27 septembrie a.c.. De asemenea, vom solicita Instituţiei Prefectului să nu acorde viza de legalitate pentru alegerea viceprimarilor, deoarece am constat că au existat grave nereguli în procesul de votare şi se impune ca acesta să fie reluat“, se arată într-un comunicat de presă.

Tot miercuri, Mario Ovidiu Oprea a demisionat din funcția de președinte al PNL Craiova, conducerea fiind preluată de Marian Vasile.

4 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  6903

  Au urmat pe mami

 2. #2
  Afacerist
  Data de inscriere
   30-04-2007
  Locatie
   downtown
  Mesaje
  9554

  Dan Diaconu a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un om care merită tot respectul nostru.

  Perpetuum Mobile
 3. #3
  De-al casei
  Data de inscriere
   17-02-2010
  Mesaje
  349
  Citat Mesaj initiat de ana maria
  Dan Diaconu a înțeles să facă politică pentru craioveni și nu pentru vreun partid politic, după ce, în ultimele săptămâni, am înțeles toți că se urmărește împiedicarea primarului de a-și pune în aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci își dorește doar o atmosferă de lucru, în folosul craiovenilor, este un om care merită tot respectul nostru.

  Cu asta nu ajută punerea în aplicare a proiectelor pentru că balanța puterii în consiliul local nu s-a schimbat decât punctual. Este un simplu sacrificiu cu beneficii maxime. Aici e vorba de două funcții bine platite cu atribuții date de primar. Adică, dacă ar fi fost aleși viceprimarii de la alte partide, primarul putea să-i țină „în parcare” fără să le dea atribuții importante. Oricum pentru Dan Diaconu sacii sunt deja în căruță, MediaConcept (care a fost creată pe bani europeni) are profituri mai mult decât suficiente. E o părere personală, formată din ce am citit online…

 4. #4
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  303

  Daca a acaparat ciuma rosie un om din ciuma galbena e bun. Si viceversa este valabil, cand ciumeti rosii au trecut de partea ciumei galbene dupa rosul ciolanului. Cand vin mafioti de la ciuma galbena la cea rosie, ciuma rosie spun ca sunt oameni buni, etc, dar cand faceau parte din ciuma galbena erau injurati si facuti cei mai mari mafioti, ca si viceversa de altfel. Asta inseamna sa fii curva politica, te plimbi unde iti este mai bine pentru propriul interes. Partea proasta este, ca aia desii niste mafioti notorii, se duc prin diverse parti si pozeaza in salvatorii romaniei si oameni buni, asa cum au facut si penelistii cand au luat jumate din pdl de la chiorul betiv, si dupaia se dadeau curati ca lacrima. Asta este din pacate asa zisa politica din Romania, o curvasareala ordinara, niste traseisti politici care isi urmaresc propriile interese, si se duc unde le este bine, sau li se promite ceva mai bun.Iar in final nimeni nu o sa faca nimic, ca au un singur scop toti, sa fure si sa se inbogateasca cat mai mult in urmatorii 4 ani, dupaia mai vad ei daca mai e rost prin alte parti de ros ciolanul. Inca odata recomand videoclipul cu interviul dat de nuti udrea cand spune cu subiect si predicat cum e treaba cu politrucii Romaniei indiferent de numele acestora, si culoarea partidului. Toti niste mafioti.. Ce este enervant, este ca apar niste sugaci dastia care vin sa ne zica cat de bun sunt ei, si ce rai sunt altii, dar ei sunt niste mafioti notorii. HUAAAAA !!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.