Radu Preda a demisionat din PSD. Va candida, pentru Senat, din partea...

Radu Preda a demisionat din PSD. Va candida, pentru Senat, din partea PMP

4.148
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Radu Preda a anunțat, marți seară, că a demisionat din PSD și că la alegerile parlamentare va candida, pentru un loc în Senat, din partea PMP.

Preda a scris pe pagina sa de Facebook că i s-a propus să candideze pentru Camera Deputaţilor, dar pe locul 11, “la rezerve”.

„După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve. Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură. Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1. Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine!
Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit”, a scris Radu Preda pe pagina de Facebook.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7681

    Trebuia sa candideze din partea PNL ca sa fie treaba treaba…

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9552

    Pacat .

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.