RAT Craiova: Numărul mijloacelor de transport, suplimentat la orele de vârf

RAT Craiova: Numărul mijloacelor de transport, suplimentat la orele de vârf

1.737
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Numărul mijloacelor de transport în comun pe traseele pe care RAT Craiova le asigură va fi suplimentat, anunță reprezentanții societății. 

Potrivit unui comunicat de presă al RAT Craiova, pentru a evita aglomerarea în mijloacele de transport în comun, chiar dacă școlile sunt închise, frecvența cu care mijloacele de transport vor circula va fi modificată.

Astfel, intervalul orar de vârf va avea următoarea structură:

Vârful 1- orele 05.30-09.00;

Vârful 2 – orele 14.00-18.00.

De asemenea, RAT Craiova a luat toate măsurile necesare pentru dezinfecția tuturor autobuzelor.

„Toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate după fiecare cursă cu substanțe pe bază de clor și alcool și la autobaza RAT, prin nebulizarea unui dezinfectant bio, fără miros, pe bază de peroxid de hidrogen și un complex coloidal de arginți în cantitate redusă. Cu un spectru larg, bactericid, fungicid, virucid și sporicid, produsul este testat conform Normelor Europene cu eficacitate împotriva: 2019 – nCoV (Coronavirus), Staphylococcus Aureus, E.Coli, Klebsiella, Listeria, Salmonella, H1N1”, se arată în comunicatul de presă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    300

    Ce abureala.. Auzi la ei, sunt dezinfectate dup fiecare cursa. Asta presupune ca fiecare autobuz dupa cursa se retrage la garaj pentru dezinfectare. Babauri…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.