„Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj”, la Galeriile Cromatic...

„Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj”, la Galeriile Cromatic din Craiova

1.281
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O expoziție foto și o proiecție a filmului „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj”, vor avea loc joi în Galeriile „Cromatic” din incinta Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, cele două evenimente fiind parte din proiectul „Unirea în mărturiile urmașilor“.

Potrivit reprezentanților Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj, fotografiile și interviurile au fost realizate de o echipă a C.J.C.P.C.T. Dolj în localitățile din județ, cu sprijinul oamenilor din comunitățile respective, care păstrează vie memoria eroilor Marii Uniri.

În ceea ce privește proiectul „Unirea în mărturiile urmașilor”, derulat de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj în anul 2018, acesta se va finaliza cu editarea volumului „Războiul de Reîntregire în mărturiile urmașilor – județul Dolj”.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.