Razie a Poliției Rutiere, în Bechet și în comunele din împrejurimi

Razie a Poliției Rutiere, în Bechet și în comunele din împrejurimi

3.156
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O razie pe principalele străzi cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere a fost organizată, miercuri,  în oraşul Bechet și comunele arondate.

Cu acest prilej, polițiștii au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale, dintre care șapte pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, trei pentru utilizarea telefonului în timpul condusului, 38 pentru neutilizarea centurii de siguranţă, în timp ce 89 au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată, au fost aplicate şi sancţiuni prevăzute de legea privind prevenirea comerţului ilicit, dar şi contravenţii la regimul silvic, în acest sens fiind confiscată cantitatea de nouă mc lemn pentru foc, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au reținut și șase permise de conducere şi au retras 20 de certificate de înmatriculare, în cadrul acţiunii fiind constatate și patru infracțiuni(persoane prinse la volan, deși aveau dreptul de a conduce suspendat, altele aflate sub influența alcooluui sau fără permis de conducere).

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, poliţişti de la economic, ordine publică, dar şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. De asemenea, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai ISCTR şi RAR.

Foto arhivă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.