Razie a polițiștilor de la Rutieră, la Segarcea și în împrejurimi

Razie a polițiștilor de la Rutieră, la Segarcea și în împrejurimi

2.021
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au organizat, ieri, o razie pentru prevenirea accidentelor rutiere, în oraşul Segarcea, dar şi în localităţile din împrejurimi.

Peste 50 de poliţişti au participat la această acțiune, verificând  254 de mașini şi aplicând 108 amenzi.

„Sancţiunile aplicate au vizat nereguli comise la regimul rutier, prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, dar şi conform altor acte normative”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

Ca măsuri complementare, au fost confiscate bunuri, lemn de foc (5,23 mc) şi, de asemenea, au fost reţinute patru permise de conducere şi au fost retrase opt certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul  Biroului Rutier Craiova, formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, efective din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Ordine Publică, dar şi specilişti RAR.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.