Razie a rutieriștilor doljeni, în Calafat

Razie a rutieriștilor doljeni, în Calafat

1.453
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii doljeni au organizat, astăzi, o razie în municipiul Calafat, la care au participat 36 de polițiști rutieri, dar şi specialişti RAR, fiind aplicate peste 100 de sancţiuni contravenţionale.

Astăzi, în intervalul orar 11.00-13.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj Biroului Rutier Craiova, precum şi de la formaţiunile rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au desfășurat o acțiune de amploare, pentru prevenirea accidentelor rutiere, în Calafat.

În urma controalelor, polițiștii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, 19 dintre acestea pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, 18 pentru defecţiuni tehnice, 26 pentru nefolosirea centurilor de siguranţa şi 41 pentru alte abateri.

Valoarea sancţiunilor este de peste 15.000 lei.

În cadrul acțiunii au fost reținute patru permise de conducere, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.