Razie de amploare în județul Dolj. Polițiștii au dat amenzi și au...

Razie de amploare în județul Dolj. Polițiștii au dat amenzi și au reținut permise de conducere

1.851
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au acționat, ieri, pentru combaterea accidentelor rutiere generate de conducătorii de autovehicule care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.

Oamenii legii au aplicat 49 de  sancțiuni contravenţionale, în valoare de peste 13.000 lei, au reţinut cinci permise de conducere şi au constatat două infracțiuni la regimul rutier.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene au executat o acțiune pe principalele drumuri naționale și europene din judeţul Dolj, în scopul prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză şi folosirii telefonului mobil fără a avea atașat dispozitiv tip ,,mâini libere”.

Poliţiştii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale, 38 dintre acestea pentru depăşirea limitelor legale de viteză, în valoare de aproximativ 16.000 lei şi au reţinut trei permise de conducere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.