Reabilitarea bazinului de înot de la Carol I, în linie dreaptă

Reabilitarea bazinului de înot de la Carol I, în linie dreaptă

2.920
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Instalațiile necesare reabilitării bazinului de înot din incinta Colegiului Național „Carol I” din Craiova vor fi achiziționate în perioada imediat următoare, existând indicii că autoritățile par hotărâte să readucă la viață acest obiectiv al orașului. 

Potrivit primarului urbei, Mihail Genoiu, nici celelalte unități școlare nu vor avea de suferit în privința dotărilor. Directorii școlilor au făcut deja solicitări în acest sens, urmând a fi rezolvate.  „Am avut o discuție cu Direcția Economică, cu cei de la Investiții și toate solicitările care au fost făcute de către școli, de către spitale, indiferent de nivel, trebuie să fie bugetate în prioada următoare. Există riscul ca în ultima parte a anului să primim bani, atât pe echilibrare cât și pe ramburasre de fonduri și Codul Fiscal prevede că ceea nu se cheltuie, 50%, se pierde. Și atunci trebuie să fim pregătiți să cheltuim tot”, a precizat Genoiu.

În ceea ce privește bazinul de la „Carol”, acesta este unul dintre cele mai mari bazine din zona Olteniei având o suprafaţă de 493,52 mp cu dependinţele de care dispune. Municipalitatea are în plan lucrări de reabilitare a instalațiilor  aferente, respectiv instalații interioare, exterioare, centrală termică. Cele care există acolo au durata de exploatare depaşită, sunt extrem de corodate şi nici nu mai sunt întregi. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 1,8 milioane lei, durata de realizare fiind de şase luni.

 

2 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   02-08-2018
  Mesaje
  2

  Ala este o basina de bazin. A fost conpecut acum 60 de ani. Sa puna mana sa faca un complex dedicat, cu bazin olimpic de 50 m lungime cum exista in lumea civilizata, sa faca si altele mai mici pentru diverse activitati, etc. Nu sa se laude ca acest rahat de bazin de acum 60 de ani este cel mai mare din Oltenia. Bazine ma mari ca asta erau si la strandurile comuniste acum 30 de ani. Rusine !!!

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   28-09-2008
  Mesaje
  120

  Din nou, limbajul!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.