Reglări de conturi, între doi bărbați din Filiași. O mașină a fost...

Reglări de conturi, între doi bărbați din Filiași. O mașină a fost incendiată

2.072
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 35 de ani, din Filiaşi, a fost reținut, miercuri, după ce a incendiat o maşină, ca urmare a unor neînţelegeri între acesta şi proprietarul autoturismului. 

Poliţiştii din cadrul Poliției Oraşului Filiași au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autoturism a fost incendiat, noaptea trecută. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că un autoturism, proprietatea unui bărbat din Filiaşi, care se afla parcat în stradă, în fața imobilului persoanei vătămate, era cuprins de flăcări.

Ulterior poliţiştii au stabilit faptul că persoana care a sesizat evenimentul, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Filiaşi, ar fi chiar cea care ar fi provocat incendiul, recurgând la acest gest în urma unor neînțelegeri, dar și pe fondul unei datorii mai vechi, neachitate de către persoana vătămată.

În incendiu a ars autoturismul respectiv în proporţie de 50% (partea faţă), focul fiind stins de către pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj – Grupa Filiaşi.

În urma acestui eveniment nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului de 35 de ani, din Filiaşi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În cursul acestei zile bărbatul va fi prezentat unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.