Reguli noi privind călătoria cu autobuzul, în Craiova. Limitarea numărului de călători

Reguli noi privind călătoria cu autobuzul, în Craiova. Limitarea numărului de călători

5.356
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Începând de astăzi, transportul în comun se va desfășura, în Craiova, după noi reguli, impuse de pandemia de coronavirus. Măsurile fac referire la numărul maxim al persoanelor care pot circula într-un autobuz. 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Craiova a decis că „transportul în comun se va desfășura, fără a depăși, jumătate din capacitatea de transport călători a mijlocului de transport”.

S-a stabilit ca în autobuzele mari să urce maxim 45 de persoane, în cele mici maxim 30, iar într-un minibuse să circule maxim 10 călători.

„În autobuzele mari se pot urca maxim 40, 45 de persoane, în autobuzele mici 25-30 de persoane, iar în minibuse – 10 persoane. Reamintim călătorilor că este important să #StațiAcasă, iar deplasările absolut necesare să fie făcute respectând regulile de siguranță impuse”, anunță directorul RAT Craiova, Sorin Manda, pe pagina de Facebook.

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  302

  Ok. Dar cine sta la usa sa nr. si sa zica gata, stop, nu mai urca nimeni.

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7670

  O tampenie mondiala si voi puneti botul ca oile la ea. Intr-adevar virusul de laborator modificat din SARS de chinezi este de 20 de ori mai mortal ca Gripa aviara H1N1 si de 40 de ori mai transmisibil dar nici chiar asa. Virusul comunist a bagat in totalitarism fortat toata lumea. Voi sunteti orbi nu vedeti in ansamblu. Oricum o sa murim cu toata mama ei de carantina fiindca stai in carantina 60-90 de zile dar dupa aia tot o sa iesi ca n-ai cum altfel mori de foame.. si atunci iar se va raspandi. Credeti ca stiinta va face vaccin sau medicamente antivirale care sa atace virusul comunist pana atunci? Va inselati amarnic. Ei n-au fost in stare in 20 de ani sa faca vaccin pentru SARS si voi puneti botul ca fac astia in 12-16 luni vaccin pentru SARS-CoV-2. Sunteti copii ce mama naibilui aveti? Nu mai ganditi? V-au luat televiziunile mintile?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.