DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această perioadă se fac lucrări de reparații în locurile de joacă din Craiova, iar acolo unde situația o impune, nemaiavând cum să fie reparat, se și schimbă echipamentele. 

Autoritățile au demarat seria reparațiilor cu locul de joacă din parcul Pușkin.

„Au început lucrări ample de reparații și investiții la locurile de joacă de pe domeniul public. Profităm de faptul cei mici nu se pot încă juca în spațiile delimitate, deoarece sunt închise prin Hotarâre a Consiliului Județean pentru Situații de Urgență, și schimbăm sau reparăm tot mobilierul din aceste locuri de joacă. Am început cu terenul din parcul Pușkin, pentru că este o zonă extinsă, iar copacii deja colorați zilele trecute înfrumusețează și mai mult peisajul.

Caruselele și leagănele deteriorate se schimbă cu altele noi, băncuțele se recondiționează și se vopsesc, se adaugă noi elemente de joacă, precum căluții pe arcuri și se montează balansoare noi.

Angajații RAADPFL se vor muta apoi în altă locație și vor interveni progresiv în toate locurile de joacă Craiova”, a anunțat, într-o postare pe Facebook, primarul Lia Olguța Vasilescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.