Restricţii în mall-uri de sărbători

Restricţii în mall-uri de sărbători

4.151
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mall-urile anunţă că pregătesc restricţii speciale de sărbători, pentru a reduce riscul de transmitere a coronavirusului din cauza supraaglomerării.

Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI – Association of Real Estate Investors) a anunţat că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor şi dă asigurări că mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada sărbătorilor de iarnă, scrie România Tv.

„Asociaţia Investitorilor de Real Estate din România (AREI – Association of Real Estate Investors) întăreşte şi sprijină ideea de a considera centrele comerciale un spaţiu controlat şi sigur din punctul de vedere al limitării şi reducerii riscului de transmitere a COVID-19.

AREI subliniază faptul că centrele comerciale operate de membrii săi impun măsuri de siguranţă în conformitate cu deciziile autorităţilor, iar investiţiile continue în implementarea şi îmbunătăţirea distanţării şi protejării sănătăţii demonstrează existenţa unui grad ridicat de conformare la cerinţele de distanţare şi dezinfectare”, precizează asociaţia.

Centrele comerciale au instalat soluţii de protecţie şi dezinfectare a zonelor predispuse atingerii şi traficului, dispensere cu dezinfectant şi benzi autocolante nanosept pe suprafeţele frecvent atinse, cât şi echipamente de protecţie şi sisteme de monitorizare a temperaturii.

„Totodată, asigurăm publicul şi autorităţile că centrele comerciale şi mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada de Black Friday şi a sărbătorilor de iarnă.

În mod concret, acestea sunt pregătite să controleze şi să reducă, dacă se va impune, aglomeraţia în zonele în care numărul de vizitatori depăşeşte limita de siguranţă, prin restricţionarea temporară a accesului în mall.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   19-05-2009
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  189

  Am vazut eu ce masuri. Mai fac cate o insulita daca mai gasesc un m2 liber.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.