DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Rețeaua de alimentare cu oxigen din clădirea principală a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova va fi înlocuită, Consiliul Județean Dolj alocând bugetul necesar în acest sens.

Președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a menționat că suma prevăzută este de 240.000 de lei. Totodată, 80.000 de lei au fost alocați pentru realizarea unui nou traseu de alimentare și distribuție de oxigen la secția de Terapie Intensivă destinată Covid.

„Am alocat fonduri importante pentru sănătatea publică, în general, și pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență, în special. Pentru înlocuirea rețelei de alimentare cu oxigen, am prins suma de 240.000 de lei, iar pentru realizarea unui nou traseu de alimentare și distribuție de oxigen la secția de Terapie Intensivă destinată Covid, am mai alocat alți 80.000 de lei”, a scris Cosmin Vasile pe Facebook.

Suma de 700.000 de lei va fi alocată pentru realizarea instalației de detecție și semnalizare în caz de incendiu, a mai spus Cosmin Vasile.

Pentru Unitatea de Arși care va funcționa din acest an în cadrul Unității de Primiri Urgențe, cu bani de la CJ Dolj se va achiziționa și masa de operații necesară intervențiilor specifice acestor tipuri de pacienți. 320.000 de lei este suma pe care administrația județeană a prevăzut-o în bugetul pentru 2021.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.