Reținut pentru tâlhărie după ce a furat alimente din supermarket

Reținut pentru tâlhărie după ce a furat alimente din supermarket

3.433
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 36 de ani, din Segarcea, a fost reținut, luni, pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și conducerea unui vehicul fără permis.

Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Dolj, un bărbat necunoscut a sustras mai multe bunuri alimentare dintr-un supermarket, iar la ieșirea din magazin a îmbrâncit angajații care îl opriseră, pentru a putea fugi.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 36 de ani, din Segarcea, care a fost depistat prin localitate și condus la sediul poliției pentru cercetări. Bunurile pe care acesta le-ar fi sustras, în valoare de 100 de lei, au fost recuperate și restituite reprezentanților magazinului”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit acestuia, cercetările au mai indicat faptul că doljeanul ar fi condus un autoturism prin Segarcea, deși nu deținea permis pentru nicio categorie de vehicule.

În cursul zilei de marți, bărbatul urmează să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.