DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi bărbați, unul din Craiova, cel de-al doilea din Târgu Jiu, au fost reținuți, marți, de către polițiștii doljeni, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul din Târgu Jiu are 51 de ani și, în data de 11 martie, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Craiova, de unde ar fi furat suma de 2.300 de lei.

De asemenea, tot ieri, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat, a fost reținut.

„Cel în cauză, la data de 12 aprilie, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Craiova, prin forţarea ferestrei termopan, iar din interior ar fi sustras mai multe pachete de ţigări. În cursul zilei de ieri, cei în cauză au fost depistaţi de poliţişti şi conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. În urma probatoriului administrat de poliţişti, cei doi au fost reținuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Astăzi, cei doi bărbați vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.