S-a mai semnat un nou contract de lucrări din cadrul proiectului Isvarna...

S-a mai semnat un nou contract de lucrări din cadrul proiectului Isvarna II

2.723
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cel de-al treilea contract în cadrul proiectului ce privește lucrările pentru Isvarna II a fost semnat luni, la sediul Companiei de Apă Oltenia. 

Această investiție a fost împărțită în șase contracte, fiind deja semnat și cel de-al treilea. Lucrările prevăzute în contractul DJ-CL-19 se vor desfășura în județul Gorj, în localitățile Plopșoru și Brănești.

DJ-CL-19 Reabilitare conductă aducţiune Isvarna – Craiova fir II, Tronson III, a fost adjudecat de CONSTRUCȚII  ERBAȘU S.A., la o valoare de 105.479.621 lei, (fără TVA)

„Lucrările se vor desfășura pe teritoriul localităților Plopșoru (între nodurile 11 și 12) și Brănești (între nodurile 10 și 11), din județul Gorj, pe o lungime totală de 27.540 metri. Pe traseul aducțiunii sunt prevăzute 47 de cămine cu vane de izolare, golire și aerisire/dezaerisire. Contractul prevede lucrări de construcție, furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice, testare și punere în funcțiune a acestora, dar și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în Perioada de Garanție. Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 36 de luni, iar perioada de garanție este tot de 36 luni”, se arată într-un comunicat de presă remis luni de Comapnia de Apă Oltenia.

Firul II de aducțiune Isvarna – Craiova, cu o valoare totală de peste 117 milioane de euro, o investiție strategică nu numai pentru Craiova, ci pentru întreg județul Dolj, dar și pentru Gorj, este varianta prin care, la finalul lucrărilor, se va asigura apă potabilă de munte pentru Craiova și alte șase localități din Dolj, precum și pentru Rovinari, Brănești, Câlnic, Godinești, Plopșoru, Telești, Tismana și Țânțăreni din județul Gorj.

Investiția presupune reabilitarea a 27,4 kilometri de conductă și construirea altor 96,4 de kilometri și pentru un bun control, a fost împărțită în 6 contracte de lucrări. “Coridorul” pe unde va trece Firul II de aducțiune Izvarna – Craiova înseamnă o suprafață totală de peste 215 hectare, suprafață care a fost trecută în proprietatea publică a Județului Dolj.



5 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Si peste 20 de ani Craiova tot apa din Jiu o sa bea.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7699

    Degeaba dacă nu ne aduce la robinet coca cola și bere…

  3. #3
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9561
    Citat Mesaj initiat de atrium
    Si peste 20 de ani Craiova tot apa din Jiu o sa bea.

    Era ma-ta pe centura in seara asta .I-am dat o placuta suedeza .

    Perpetuum Mobile
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303
    Citat Mesaj initiat de ana maria
    Citat Mesaj initiat de atrium
    Si peste 20 de ani Craiova tot apa din Jiu o sa bea.

    I-am dat o placuta suedeza .

    Bai sorin paul, bai psihopatule. Pai tu atat de retard esti incat nu sti ce era cu placuta aia suedeza pe care o aduci in discutie. Atat esti de prost, incat ti-ai dat muie singur, tie si la tot partidul de ciumeti rosii la care tu le sugi chilotii fara pic de plictiseala. Hai sa iti zic eu la ce facea referire nr. alea din Suedia, sau placute suedeze cum vrei sa le zici tu. Zicea cam asa: MUIEPSD !!!! Desti chiar esti un cretin psihopat….

    https://www.youtube.com/watch?v=9H6BJ7R2jII

    https://www.youtube.com/watch?v=CaLIYjyJuXQ

    https://www.youtube.com/watch?v=rqDZLmNs500

  5. #5
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9561
    Citat Mesaj initiat de atrium
    Si peste 20 de ani Craiova tot apa din Jiu o sa bea.

    Si in seara asta era ma-te pa centura . I-am mai dat o „placuta suedeza ” .Maine ii dau si lu sor` ta parasuta , cica bonus pentru ca sunt client fidel din partea lu ma-ta . In concluzie iti dau m#ie la toata familia .

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.