S-a răsturnat cu mașina în șanț, lângă Podari. Șoferul de 20 de...

S-a răsturnat cu mașina în șanț, lângă Podari. Șoferul de 20 de ani a ajuns la spital

2.720
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Băileşti, a ajuns la spital, miercuri dimineaţa, după ce s-a răsturnat cu mașina, la volanul căreia se afla,  într-un şanţ de pe marginea unui drum naţional de lângă Podari.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, cauza accidentului, din primele cercetări, este neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

„Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Băilești, în timp ce se deplasa pe DN 56, prin Podari, nu a adaptat viteza condițiilor de drum și a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se într-un șanț. Tânărul era conștient atunci când a fost transportat la spital”, a declarat reprezentantul IPJ.

Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-12-2018
    Mesaje
    10

    Asta este dupa ce urci dealul de la Podari. Nici vorba de a fi in Podari acest incident. Cand spui in Podari, inseamna ca este in localitate. Deci n-ai cum sa ai asemenea campuri deschise. Asta este in campul deschis spre Radovan.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.