DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
dig

Cel de-al patrulea contract de execuție lucrări în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” a fost semnat, miercuri, de către reprezentanții Companiei de Apă Oltenia. Acesta prevede extinderea rețelelor de apă și canalizare în Calafat, satele Basarabi şi Golenți și în comuna Maglavit, satele Maglavit și Hunia. 

Contractul a fost adjudecat de ASOCIEREA SC PRIMACONS GRUP SRL (LEADER) – SC VALTUM PROD-COM SRL și are o valoare de 62.953.287,00 lei (fără TVA).

Conform prevederilor acestui contract, în comuna Maglavit – satul Hunia – lucrările au în vedere extinderea sistemului de alimentare cu apă existent, pe o lungime de 12.192 metri, incluzând 1.049 branșamente, 23 cămine de vane, 3 vane de linie îngropate și 115 hidranți de incendiu supraterani. Tot în Hunia se va extinde rețeaua de canalizare pe o lungime de 11.368 metri, incluzând 2 stații de pompare noi; iar în Maglavit se extinde rețeaua de canalizare pe o lungime de 21.281 metri, incluzând și 4 stații de pompare noi.

În municipiul Calafat se va extinde rețeaua de canalizare în localitatea Golenți – pe o lungime de 4.928 metri și se va construi o stație de pompare nouă, iar în satul Basarabi rețeaua de canalizare se extinde pe o lungime de 11.356 metri, fiind prevăzute și 4 stații de pompare noi.

Contractul include lucrări de construcție, furnizare și montaj utilaje și echipamente tehnologice, testare și punere în funcțiune, precum și remedierea eventualelor defecțiuni apărute în perioada de garanție.

Durata de execuție a lucrărilor și punere în funcțiune a instalațiilor este de 36 luni, iar perioada de garanție de trei ani.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.