S-a urcat băut la volan, a fugit de poliție și a și...

S-a urcat băut la volan, a fugit de poliție și a și refuzat testările pentru stabilirea alcoolemiei. Doljeanul s-a ales cu dosar penal

4.143
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Un bărbat de 40 de ani, din Almăj, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan și a și refuzat testarea, atât cu etilotestul cât și cea de la spital pentru a i se stabili alcoolemia.  Mai mult, doljeanul a crezut că dacă va merge cu mașina fără a aprinde farurile va scăpa de oamenii legii.

„Poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Almăj și Coțofenii din Față au observat, joi , un autoturism, care circula pe DC 122,  cu luminile stinse. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, conducătorul auto oprind, după aproximativ un kilometru. Astfel, poliţiştii au stabilit identitatea şoferului, un bărbat de 40 de ani, din Almăj, care se afla la volan, deşi părea să fie sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest şi a încercat să fugă, fiind însă imobilizat de poliţişti şi condus la spital, unde a refuzat şi recoltarea de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.