S-a urcat băut la volan și a intrat frontal într-o altă mașină....

S-a urcat băut la volan și a intrat frontal într-o altă mașină. Două persoane, la spital

2.751
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două persoane au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier, produs în satul Duțulești, șoferul vinovat de producerea evenimentului fiind găsit băut la volan.

Două mașini s-au lovit frontal, joi după amiaza, în satul Duțulești, după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul autoturismului. „Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Goești, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DN 6B, prin satul Duțulești, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula din sens opus și era condus de un bărbat de 50 de ani, din Stoina, județul Gorj. În urma accidentului au rezultat două victime, șoferul și pasagerul din cel de-al doilea autoturism, aceștia fiind conștienți atunci când au fost transportați la spital”, a declarat Cosminn Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma testării șoferului, care a pierdut controlul autoturismului, a rezultat faptul că acesta avea o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. „Cel în cauză a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a conchis purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.