S-a urcat la volanul mașinii deși nu avea permis de conducere. Un...

S-a urcat la volanul mașinii deși nu avea permis de conducere. Un tânăr de 18 ani a fugit de poliție și și-a abandonat mașina pe o stradă din Dăbuleni

2.000
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Dăbuleni, s-a ales cu dosar penal după ce, miercuri, a fost prins la volanul unei mașini, deși nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta circula cu peste 100 de kilometri/oră pe o stradă din localitate.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, tânărul nu a oprit la semnalul oamenilor legii, abandonând mașina pe o altă stradă din Dăbuleni.

„În data de 2 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au înregistrat, pe  strada Unirii, din Dăbuleni, un autoturism, care circula cu viteza de 107 km/h. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițistului, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului, acesta fiind găsit abandonat pe strada Nicolae Titulescu, din aceeaşi localitate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de un tânăr de 18 ani, din localitate, care nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.