S-au reluat căutările elevului din Craiova, dispărut marți în apele Mării Negre

S-au reluat căutările elevului din Craiova, dispărut marți în apele Mării Negre

1.923
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Operațiunile de căutare a elevului Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, cel care a fost dat dispărut, marți după-amiază, pe o plajă din stațiunea Mamaia, au fost reluate miercuri dimineață.

La această oră, adolescentul în vârstă de 16 ani este căutat de 24 de scanfandri militari, colegii băiatului participând și ei la acțiune.

Potrivit Ministerului Apărării, Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Tânărul participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.



7 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    119

    Asata este dus.. Il aduc valurile la mal in cateva zile. Asta este unul dintre multi prosti, pardon „jmecheri”, care o sa dispara in vara asta inghitit de valuri. Astia pe litoral se cred mari phelps precum sumacherii si rossi pe sosele.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    432

    Pai e moda pe litoral sa moara 15..20 de tineri! Ce este cu adevarat trist,este faptul ca an de an se tot repeta povestea si nimeni nu invata! Toti au impresia ca stiu sa inoate!

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    120
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    Toti au impresia ca stiu sa inoate!

    Bai nene ce n-ai inteles ? Te duci pe litoral sa te dai miez, sa impresionezi gagici, sa te rupi in figuri, sa arati cat de tare esti, mai iei la bord ceva si se arata dracii la tine, si alte alea. Fiecare gaseste cea ce cauta. Nu trebuie sa va para rau de acesti inconstienti care nu stiu la ce se expun, sau cu atat mai mult daca stiu si ignora, si fac pe ciumegii.

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7487

    Trebuie sa va para rau de cei morti nevinovati sau de cei care mai aveau o sansa si care din cauza incompetentei unora sau altora mor..
    De cei morti pe sosele din vina lor sau inecati din vina lor nu trebuie sa va para rau.. Si-au facut-o cu mana lor… fiindca nu i-a obligat nimeni sa apese acceleratia la maxim.. sa intre cu viteze prin curbe, pomi, capete de poduri, la fel cum nu i-a obligat nimeni pe cocosei sa inoate prin curenti si apa mare si involburata..

    Oamenii destepti au compasiune pentru cine merita compasiune.. Pentru cei ce nu merita, sa le compatimeasca prostia rudele/familia apropiatii..

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    124

    Tu iti dai seama ca asta ajunsese pe litoral pentru prima data? Era normal sa se destrabaleze si sa faca pe grozavul. Ce a cautat a gasit.

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7491

    Nu e nici primul nici ultimul.. Sezonul de inecati la mare sau prin alte balti, rauri ori lacuri.. de abia a inceput. Prostia oricum se plateste iar cateodata se plateste cu viata..

    Stai sa vezi si la noi cum iar incepe sezonul de inecati in Jiu…

  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    129

    Bineinteles ca prosti ca asta o sa mai moara cateva zeci vara asta, si nu numai tineri.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.