Sala de sport, un nou posibil motiv de scandal între „Voltaire” și...

Sala de sport, un nou posibil motiv de scandal între „Voltaire” și „Odobleja”

2.484
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Condițiile în care învață elevii Liceului „Voltaire” din Craiova ar trebui îmbunătățite, acest aspect fiind adus în atenție, joi, la ședința de consiliu local, de către consilierul municipal Dumitru Mănescu. Acesta a spus că sălile de clasă necesită reparații, că parchetul ar trebui schimbat, că sunt probleme la sistemul de încălzire și că liceenilor le-ar fi utilă și o sală de sport.

Reprezentanții Liceului „Voltaire” din Craiova așteaptă ca autoritățile să rezolve aceste probleme, consilierul Mănescu expunând situația lor și în cadrul ședinței de joi.

Liceul Voltaire este instituția școlară care funcționează, începând din acest an școlar, în curtea Colegiului Național „Ștefan Odobleja”, între cele două unități existând relații tensionate tocmai din cauza acestor mutări.

„Sper că telenovela dintre cele două licee nu va mai exista la un moment dat. Poate că cei de la Odobleja vor înțelege că acești elevi trebuie să învețe și ei undeva. Mai greu este că starea clădirii unde învață nu este deloc una bună. Sălile de clasă necesită reparații, parchetul trebuie schimbat. Au probleme și la sistemul de încălzire și ar mai trebui și un gard care să separe cele două instituții. Chiar nu este un moft, ci o necesitate. O altă problemă este cea a sălilor de sport. Cei de la Odobleja au două săli de sport, mai și închiriază, ceea ce este problema lor, dar poate reușim să transferăm una dintre săli, Liceului Voltaire. Cei de aici așteaptă o soluționare a problemelor pe care le au”, a spus Mănescu.

Autoritățile municipale craiovene au preluat cele semnalate de către consilierul local, menționând că se vor analiza lucrurile și se vor căuta soluții.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.