DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Salubrității Craiovei au decis suspendarea programului cu publicul precum și a încasărilor la casieria societății, începând din data de 25 martie. Hotărârea a fost luată în contextul instituirii restricțiilor de circulație a persoanelor pe timpul zilei, prin intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 3/24.03.2020

Salubritatea Craiova mai anunță că a fost suspendat și programul de vizită în Adăpostul canin Breasta, fiind permis în incintă doar accesul voluntarilor.

Petițiile precum și documentațiile pentru obținerea avizelor tehnice vor fi transmise doar prin e-mail la adresele office@salubritate-craiova.ro,craiovacurata@yahoo.com și salub_craiova@yahoo.com, prin curier sau poștă la adresa din Craiova, strada Brestei, nr. 129A sau prin fax la numărul 0372/003.629.

De asemenea, abonații pot solicita telefonic asistență la numerele 0251/422.733 (dispecerat, apelabil non stop) și 0251/414.660, interior 122 (Serviciul Abonați) sau interior 106 (Compartiment Relații cu Publicul).

„Încheierea contractelor noi de prestări servicii (colectare deșeuri menajere, colectare deșeuri moloz, dezinfecție, dezinsecție, deratizare etc.) se solicită fie în scris, prin poștă electronică sau fax, fie telefonic, la numerele de telefon de mai sus, petentul menționând obligatoriu un număr de telefon la care poate fi contactat”, se anunță într-un comunicat remis de Salubritate Craiova SRL.

Facturile pot fi trimise în format electronic, dacă abonații cer acest lucru, iar clienții pot achita contravaloarea lor utilizând mijloacele de plată alternative: plata prin internet banking, la unitățile bancare sau în magazinele partenere PayPoint.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.