„Salubritate” Craiova pregătește dezinsecția pentru acest an. Buget pentru pulverizarea aeriană

„Salubritate” Craiova pregătește dezinsecția pentru acest an. Buget pentru pulverizarea aeriană

1,322
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Dezinsecția în vederea prevenirii apariției sau pentru combaterea țânțarilor, căpușelor și altor insecte se va face, și anul acesta, în municipiul Craiova, nu doar terestru cu utilajele și vehiculele din dotarea firmei de salubrizare a orașului, ci și prin pulverizare aeriană.

În vederea achiziționării acestor servicii, SC Salubritate SRL a prevăzut un buget cuprins între 128.000 de lei și maximum 829.000 de lei, considerând că are nevoie de la firma care va obține acest contract de minimum două avioane care să acționeze la nivelul municipiului Craiova.

În funcție de vreme, astfel de acțiuni ar urma să fie efectuate începând cu a doua jumătate a lunii mai, autoritățile fiind cele care decid când trebuie intervenit. Ca în fiecare an, se va acționa dimineața, foarte devreme, și după-amiaza.

Reprezentanții Salubrității Craiova vor asigura prepararea soluției de lucru și vor desemna persoane care verifică modalitatea de pulverizare aeriană. De asemenea, aceștia au posibilitatea să participe efectiv la derularea acțiunii pentru a urmări și certifica suprafețele de teren care au fost supuse tratamentului de combatere a insectelor dăunătoare. Suprafața estimată este cuprinsă între 3.200 și 22.400 de hectare.

SC Salubritate Craiova SRL a scos deja la licitație achiziția acestor servicii, data limită de trimitere a ofertelor fiind 01 aprilie 2019.

 

 

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   04-03-2019
  Mesaje
  0

  Daca se asteapta pana la jumatatea lunii mai este deja tarziu, tantariada o sa fie deja in floare la aceste temperaturi. Daca o sa dea dupamiaza o sa dea degeaba, caci insectele sunt ascunse ziua, asadar este ineficienta. Se da cu avionul la primele ore ale diminetii cum iasa lumina. Ideal ar fi si noaptea pe intuneric, doar ca aceste avioane utilitare nu au voie sa zboare pe intuneric nefiind dotate corespunzator pentru a efectua zboruri de noapte. Pana acum de cand se fac dezinsectii aeriene doua firme au castigat licitatia si un privat. este vorba de firma Zibet Exim din Craiova, si cei de la Aviatia Utilitara Pitesti, plus privatul Titu care are si e avion utilitar.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.