DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Salubrității Craiova anunță că programul cu publicul precum și încasările la casieria societății vor fi reluate începând din data de 15 mai.

Astfel, programul cu publicul va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 12.

În cadrul ghișeului unic amenajat în incinta societății se va putea face plata facturilor, se vor putea întocmi contracte și depune cereri sau documentații pentru obținerea avizului tehnic, fiind luate măsuri pentru respectarea distanței de minim 1,5 metri între clienți.

Programul cu publicul rămâne unul redus față de cel normal, se arată într-un comunicat de presă, remis miercuri, operatorul încurajând în continuare cetățenii și persoanele juridice să folosească mijloacele electronice pentru a transmite cereri, sesizări și alte documente, la adresele de e-mail office@salubritate-craiova.ro,craiovacurata@yahoo.com și salub_craiova@yahoo.com.

Abonații pot solicita telefonic asistență la numerele 0251/422.733 (dispecerat, apelabil non stop) și 0251/414.660, interior 122 (Serviciul Abonați) sau interior 106 (Compartiment Relații cu Publicul).  Reamintim abonaților că pot cere, folosind una dintre modalitățile de contact amintite, primirea facturii lunare automat, prin e-mail. De asemenea, clienții societății pot achita contravaloarea facturilor utilizând mijloacele de plată alternative: plata prin internet banking, la unitățile bancare sau în magazinele partenere PayPoint.

Totodată, se va relua și activitatea de distribuire a recipientelor de precolectare a deșeurilor, urmând să fie soluționate în perioada următoare toate cererile de repartizare sau înlocuire de europubele depuse în perioada stării de urgență.

Programul de lucru cu publicul la magazia societății din strada Fluturi va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 8 și 12.

Tot începând din data de 15 mai, iubitorii de animale vor putea vizita Adăpostul canin Breasta și vor putea adopta conform programului obișnuit, respectiv de luni până vineri, între orele 10.00-14.30 și sâmbăta și duminica, între 11.00 și 13.00.

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.