DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

A fost o săptămână plină de activități la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova, toate desfășurate în cadrul programului național „Săptămâna Sănătății Emoționale”.

Copiii au participat la activități variate de dezvoltare personală prin metode inovative de predare, inițiate în sălile de clase sau în spațiul școlii.

Astfel, luni a fost marcată „Ziua prieteniei”, elevii confecționând cadouri și oferindu-le, ulterior, unui coleg.

Marți, a fost „Ziua Personajului preferat”, când elevii s-au îmbrăcat precum eroului îndrăgit și au intrat în pielea lui.

„Ziua jocurilor în aer liber” s-a desfășurat miercuri, în parteneriat cu stundenții străini din cadrul ACT.

Joi, elevii au marcat ziua „Suntem mindfull”, când, cu sprijinul cadrelor didactice, aceștia au explorat simțurile și emoțiile.

„Ziua stării de bine” a fost vineri, când, curtea instituției școlare a devenit loc de întâlnire pentru micuții antreprenori.

A fost înființat un stand unde au găsit limondă din belșug, iar pe lângă faptul că au savurat delicioasa băutură, elevii au desfășurat activități antreprenoriale și de educație financiară.

În cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile” Craiova, coordonatorii acestui program au fost prof. Monica Dobre, prof. Budeancă-Babolea Oana și prof. Filip Alina, directorul instituției de învățământ.

Proiectul este unul derulat la nivel național, inițiatorii fiind Transilvanya College și Super Teach.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.