Săptămâna și spargerile auto, în Craiova. Alte șase mașini au căzut pradă...

Săptămâna și spargerile auto, în Craiova. Alte șase mașini au căzut pradă hoților de sisteme media

4.741
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șase mașini parcate în zona fostei piețe din cartierul Rovine-Craiova au fost sparte, noaptea trecută, poliția deschizând dosare penale pentru furt și încercând să dea de urma făptașilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, în aceste cazuri s-au spart geamurile mașinilor, autorii faptelor furând, în majoritatea cazurilor, sisteme media.

„În aceasta dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Politie Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart mai multe autoturisme situate în zona Rovine. În urma cercetărilor desfășurate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, la șase autoturisme, parcate în apropiere una de cealaltă, au fost sparte geamurile, iar din interior au fost sustrase, în majoritatea cazurilor, CD-playerele”, a declarat Grădinaru.

Acesta a mai spus că polițiștii au deschis dosare penale pentru infracțiunea de furt calificat, fiind desfășurate cercetări în vederea recuperării prejudiciului, a identificării autorilor și a tragerii la răspundere a acestora.

Situația din Rovine este al doilea caz de furturi din auto, semnalat în ultimele două săptămâni, la Craiova, situația fiind similară cu alte șase mașini sparte în zona parcului Pușkin din Craiova. Și în aceste cazuri au fost furate sisteme media.

Tocmai din cauza acestor situații, cetățenii sunt revoltați și spun că nu mai au încredere în polițiști.

„Până la urmă o să facem patrule civile prin cartiere. Văd că altă șansa nu e, polițiștii ori sunt prea puțini, ori sunt dezinteresați”, scrie un craiovean pe un grup de socializare online.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.