DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Au fost aplicate amenzi în rândul suporterilor care au participat la meciului de fotbal dintre FCU Craiova 1948 și Dinamo București, de luni seara, acestora fiindu-le interzis accesul la competiții sportive în următoarele șase luni, respectiv un an.

Potrivit Grupării de Jandarmi Mobile Craiove, șase suporteri au fost sancționați cu amendă în valoare totală de 1.150 de lei și s-a luat asupra acestora măsura de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni și 1 an.

Cele șase persaone au fost amendate pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, introducerea sau încercarea de introducere a băuturilor alcoolice în arena sportivă și aruncarea în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel.

„În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun”, informează jandarmii craioveni.

De asemenea, au fost sancționati contravențional organizatorul, pentru nerespectarea obligațiilor ce-i revin conform legii în ceea ce privește controlul persoanelor la intrarea în stadion și interzicerea accesului cu obiecte pirotehnice, precum și societatea de pază pentru nerespectarea măsurilor stabilite.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.