Șase tineri din Coțofenii din Față prinși la furat de fier vechi...

Șase tineri din Coțofenii din Față prinși la furat de fier vechi din curtea unui consătean

1.429
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șase tineri din comuna Coțofenii din Față, cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani,  sunt cercetați penal după ce au fost prinși în flagrant, duminică, în timp ce furau țevi metalice și fier vechi din curtea unui consătean.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, aceștia vânduseră deja o parte din bunuri unui tânăr din aceeași localitate. În total,cei șase tineri au reșit să fure 1.600 de kilograme de fier vechi, întrega cantitate de material feros fiind recuperată și înapoiată părții vătămate.

„Poliţişti din cadrul Posturilor de Poliţie Coțofenii din Față şi Almăj au prins în flagrant șase tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, toţi din Coţofenii din Faţă, în timp ce sustrăgeau țevi metalice şi fier vechi din curtea imobilului unui bărbat de 70 de ani, din Coțofenii din Față. O parte din bunuri o înstrăinaseră deja unui tânăr de 25 de ani, din aceeaşi localitate. S-a procedat la cântărirea întregului material feros, constatându-se faptul că cei şase ar fi sustras cantitatea de 1.600 kilograme de fier, ce a fost recuperată în totalitate și restituită persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.