Săuleanu, Cherciu și Buzatu au lansat ARC-ul

Săuleanu, Cherciu și Buzatu au lansat ARC-ul

17.689
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Candidatul surpriză al alegerilor locale parțiale din 11 iunie, avocatul Lucian-Bernd Săuleanu, a anunțat ieri, a doua zi după încheierea scrutinului, că lupta cu vechea politică și politicieni abia începe. Flancat de Dan Adrian Cherciu și Horațiu Buzatu, a anunțat că înființează Acțiunea pentru Renașterea Craiovei (ARC). Lucian-Bernd Săuleanu, în calitate de independent, s-a clasat pe locul trei, cu 13%, în condițiile în care a anunțat că va intra în cursă în urmă cu numai două luni și jumătate.

Lucian-Bernd Săuleanu spune că munca sa abia de acum începe, iar alegerile de duminică au fost doar o primă etapă dintr-un proiect mult mai amplu pe care vrea să-l pună în aplicare. A anunțat lansarea unei asociații civice în care vor fi coagulați oameni, idei și inițiative cu scopul de a schimba Craiova. „(…) Vom continua deoarece cel mai important este proiectul nostru comun pentru Craiova, un proiect care îmbină părți din proiectele lui Horațiu (Buzatu n.r.) și Dan (Cherciu n.r.), proiecte cu care ei au participat la alegerile de anul trecut. Am reușit să unim oameni care cred în liberalism, oameni de dreapta, oameni care propun o unificare a celorlalți, dar cel mai important, ne propunem o opoziție reală față de PSD. Proiectul nostru, chiar dacă va fi unul de civism, se numește ARC (Acțiunea pentru Renașterea Craiovei n.r.)”, a declarat Lucian-Bernd Săuleanu.

Potrivit avocatului acesta este ”primul demers pentru reconstrucția și renașterea Craiovei”. Asociația va beneficia de experiența celor doi antreprenori și oameni cu experiență politică, Cherciu și Buzatu, dar se vrea și o pepinieră în care să fie atrași ”oameni cu adevărat de valoare”. ”Obiectivul acestei asociații este tocmai să punem în operă alături de echipa noastră și ceilalți craioveni care au crezut în noi acordându-ne acest vot, să reușim să punem în aplicare ceea ce am susținut prin proiectele noastre. (…) Această asociație are scopul de a-i coagula pe toți cei care cred în Craiova. Este o asociație care nu va face politică. Vom identifica problemele craiovenilor și o să încercăm să le rezolvăm, să propunem soluții și să fim prezenți în Cetate zi de zi, tocmai pentru a arăta că sunt asociații, persoane juridice, politicieni locali noi, oameni care ne regăsim într-o altă parte a spectrului politic”, a explicat Săuleanu.

Dan Adrian Cherciu a subliniat că Asociația ARC va fi deschisă în primul rând oamenilor cu viziune și idei, bine pregătiți, care, de regulă, sunt înlăturați tocmai pentru a lăsa locul acelora ușor de manipulat. „Trebuie să înțelegem semnalul pe care ni-l dau craiovenii. Politica în Craiova, cum s-a făcut până acum, nu se va mai putea face. Craiovenii transmit acest semnal. Proiectul pe care Lucian l-a anunțat de multă vreme mă bucur că îmi este astăzi confirmat, o dată cu încheierea alegerilor. (…) ”Trebuie să aducem oameni de valoare, studenți, să fie o pepinieră, să scăpăm de panglicarii din politică”, a subliniat Cherciu.

Încă de la începutul campaniei electorale, lângă Lucian Săuleanu a fost alături și Horațiu Buzatu, care îl susține pe avocat și în noul său proiect, ARC. „S-a dovedit că domnul Săuleanu este un competitor serios și un om în care mulți craioveni își pun nădejdea. Eu însumi fac parte dintre acești craioveni care își pun nădejdea că împreună cu domnul Săuleanu vom putea schimba administrația publică a orașului, motiv pentru care îi urez succes în acest nou început și vă anunț că suntem alături și ne dorim ca în 2020  să avem succes”, susține Horațiu Buzatu.

 



6 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6840

    Ma bucur sa fac parte din aia cateva mii care l-au votat. Chiar daca s-a clasat pe locul al treilea simt ca votul meu a contat. Nu stiu daca cei care au stat acasa impasibili ,carora le-a fost lene sa isi rupa cinsprezece minute din timp pana la sectie si inapoi, nu stiu daca ei simt ca impasibilitatea lor a contat..

  2. #2
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0

    Ce sa mai, urmatoarele alegeri ale arcului sunt, pesedeul o sa fie mic copil

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Locatie
     craiovita
    Mesaje
    123

    Mă bucur că a apărut această inițiativă! L-am votat pe dl. Sauleanu și ader la ARC. Sa fie întrun ceas bun! E pentru prima oară când se naște un astfel de proiect in Craiova și cu oameni de valoare!

  4. #4
    @#I
    Spammer
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    2810

    Eu vreau să văd oameni care ACȚIONEAZĂ ȘI AU REZULTATE împotriva CORUPȚIEI ȘI oameni care investesc în EDUCAȚIA TUTUROR COPIILOR.
    În rest, mi se rupe de vorbe mișto, de discursuri. FAPTE!
    Lipsa educației (de tip occidental) și corupția (nepotismul, cronismul) omoară România.
    Abuzurile, furturile și incompetența din orfelinate, spitale, școli, familii, din diverse instituții etc – vreau să văd acțiuni concrete la instanțe, nu vorbărie!
    Să vedem!
    PS. Nici nu știu la ce se referă când folosesc termenul ”dreapta”. Dreapta de la 1900, cu indivizi gen Cataramă, sau Dreapta occidentală din secolul XXI ?

  5. #5
    TNN
    0-day Member
    Data de inscriere
     28-05-2017
    Mesaje
    0

    Ma baieti, nu mai fiti naivi sa nu zic altfel, si nu mai puneti botul la neica nimeni astia care spun ca o sa starpeasca ei tot sistemul corupt si plin de mafioti. Astia o sa fie daia de o sa ia sub, sau maxim 2%. Chiar credeti ce debiteaza astia ? Prosteala sa prosteasca pe prosti, sa creada ca astia sunt salvatorii tarii. Nu au loc neica nimeni astia de ce mafie este legata in tara asta. O sa vedeti voi ca face fass imediat

  6. #6
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-04-2007
    Locatie
     da
    Mesaje
    750
    Citat Mesaj initiat de TNN
    Ma baieti, nu mai fiti naivi sa nu zic altfel, si nu mai puneti botul la neica nimeni astia care spun ca o sa starpeasca ei tot sistemul corupt si plin de mafioti. Astia o sa fie daia de o sa ia sub, sau maxim 2%.

    Nu stiu daca tu ai citit si inteles articolul, sa nu intreb daca-ti mai aduci aminte ceva de hăt-duminica.

    Citat Mesaj initiat de TNN
    Chiar credeti ce debiteaza astia ? Prosteala sa prosteasca pe prosti, sa creada ca astia sunt salvatorii tarii. Nu au loc neica nimeni astia de ce mafie este legata in tara asta. O sa vedeti voi ca face fass imediat

    Nici o problema, se voteaza altii la turul urmator.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.