SC Termo Craiova face probe la cald

SC Termo Craiova face probe la cald

10.847
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SC Termo Craiova SRL anunță că începând cu data de 09.10.2017, procedează la efectuarea probelor la cald în vederea furnizării agentului termic secundar pentru încălzire. Probele la cald se vor efectua între orele 20.00 și 08.00. 

În scopul limitării pierderilor de apă și agent termic, asociațiilor de proprietari le revine obligația să anunțe la sediul Termo Craiova SRL și la obiectivul termic respectiv toate intervențiile care se execută la instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe.

De asemenea, vor fi anunțate în timpul cel mai scurt toate defecțiunile apărute la subsolurile tehnice ale blocurilor de locuințe în circuitele de apă rece, apă caldă sau agent termic pentru încălzire și se vor lua toate măsurile necesare pentru remedierea operativă a acestora.

Toate pierderile din instalațiile interioare ale blocurilor de locuințe vor fi suportate de către asociația  de locatari/proprietari.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-09-2017
    Mesaje
    0

    Palea la rece le-au uitat. Au afisat hartii pe scarile blocurilor, au mintit lumea ca baga pe data 25 sau aproape de sfartitul lunii nu mai retin, si ce sa vezi n-au bagat. Au facut lumea sa stea aiurea acasa.

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6887

    Oricum o sa plesneasca conductele la greu iarna asta stati linistiti.. la cat de vechi sunt..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.